Allyoucanlearn op Gezond & Zeker kennisdag

Fysieke belasting én agressie in de zorg terugdringen is het speerpunt van Gezond & Zeker. Dit actief aanpakken vermindert het verzuim in de zorg en versterkt de duurzame inzetbaarheid van de beroepsbeoefenaar. Op 30 oktober 2017 heeft de kennisdag met als thema "Bruggen Bouwen" plaatsgevonden. Allyoucanlearn was er ook bij. 

Maria Perini, werkzaam bij WGV Zorg & Welzijn (partner in Allyoucanlearn), vertelde de geïnteresseerde bezoekers over wat Allyoucanlearn op het gebied van preventie van fysieke belasting en agressie op de werkvloer kan betekenen. Allyoucanlearn gaat namelijk online modules ontwikkelen en gratis beschikbaar stellen over deze thematiek. De (toekomstige) beroepsbeoefenaar krijgt bijvoorbeeld handvatten hoe om te gaan met agressie op de werkvloer van bijvoorbeeld cliënten of familieleden en krijgt tips om de fysieke belasting bij bijvoorbeeld het tillen van cliënten tot een minimum te beperken. Dit in combinatie met contactmomenten met een deskundige uit de praktijk, maakt het leren flexibel, persoonlijk én effectief.

Benieuwd naar een sfeerimpressie van de kennisdag? Ga naar https://gezondenzekerkennisdag.nl/

 

Tip: regelmatig zullen er nieuwe cursussen beschikbaar gesteld worden. Houd de website in de gaten.