Partnerraad AYCL bij iXperium Arnhem

Op 12 december 2017 heeft de partnerraad van AYCL plaatsgevonden in de inspirerende omgeving voor "leren met ICT", bij het iXperium te Arnhem. 

Partnerraad

De partnerraad bestaat uit vertegenwoordigers van de 39 aangesloten partners van Allyoucanlearn en wordt om advies gevraagd bij strategische vraagstukken van het samenwerkverband. Daarnaast is er ruimte om contacten op te doen en verder te verdiepen. Ten slotte ontstaat zo de samenwerking.

Terugblik & vooruitblik

In het afgelopen halfjaar is er het nodige gebeurd bij Allyoucanlearn. Zo zijn er 21 instructional designers opgeleid, die in 2018 aan de slag gaan met de ontwikkeling van een nieuw leerarrangement. Dit doen ze niet alleen, maar in samenwerking met een multidisciplinair designteams, met experts uit onderwijs, het werkveld, de overheid en commerciële partners. Daarnaast hebben partners afgelopen periode reeds bestaande modules ingebracht en technisch gereed gemaakt voor publicatie op het leerplatform. De verwachting is dat nog voor de jaarwisseling er 18 modules geplaatst gaan worden. In het nieuwe jaar zal vervolgens zo'n 10 modules per kwartaal online gezet gaan worden. Zo krijgt het leerplatform steeds meer "body" en wordt het stap voor het stap het medium voor "leven lang leren" binnen Zorg & Welzijn. 

Beleef het leren met ICT!

Dat "leren met ICT" veel verder gaat dan een pc op de werkplek, demonstreerde de experts van het iXperium de partners van AYCL tijdens de partnerraad. De deelnemers kregen de kans om onder begeleiding van experts te oefenen met Virtual Reality, Robotica en elektronische muziek. Geen futurisme, maar bestaande hulpmiddelen met praktische toepassingen voor Zorg & Welzijn. 

Bij elkaar een mooie partner-middag met ontmoeting en inspiratie!