Module "Mensen met NAH" online!

"Welkom in de wereld van Arjen; ervaringsdeskundige, kunstenaar en co-creator van deze training. Arjen loodst je in deze cursus door ‘zijn’ fascinerende’ wereld, zijn tocht door het leven met een NAH."

De module mensen met niet-aangeboren hersenletsel staat online. Een intensief designproces is hier aan vooraf gegaan, met dank aan deskundigen van ROC van Twente, Parcours Learning, IncPE en Toverbaltheater. De bijdrage van ervaringsdeskundige en kunstenaar Arjen en zijn begeleiders, maakt deze module uniek, persoonlijk en raak.

Een diversiteit aan onderwerpen en werkvormen komt voorbij. Een aanrader voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot dit thema. Start met module “Mensen met NAH” (tip: je dient ingelogd te zijn om de module te kunnen volgen).

En ook op andere thema's is er niet stil gezeten. Neem eens een kijkje bij de modules Engels voor Verpleegkundigen BBLNiet-zichtbare beperkingen, en Wassen met affectie. In totaal staan er nu 37 modules gereed op allyoucanlearn.eu. Voor jou én zeker ook voor collega's die Allyoucanlearn nog niet gevonden hebben, een must-have in het leven lang leren.