1.500+ gebruikers op Allyoucanlearn!

Een mooie mijlpaal! 1.500+ mensen hebben zich geregistreerd als gebruiker op Allyoucanlearn.eu.

Iedere dag melden zich weer nieuwe zorg & welzijn professionals. Ondertussen zijn er 26 modules te volgen op Allyoucanlearn.eu en ook dit aantal loopt geleidelijk op. Dagelijks zijn de partners van Allyoucanlearn in de weer om het leerplatform verder te vullen. Ook zitten er een aantal nieuwe modules in de pijplijn van de designteams die reeds gestart zijn. Mooie ontwikkelingen dus!

Maar we zijn er nog niet. Allyoucanlearn heeft de ambitie om hét open leerplatform te worden binnen zorg en welzijn.

Vind je Allyoucanlearn "leuk", draag je het een warm hart toe? Wij zouden het heel erg waarderen als je collega's, vrienden en familie attendeert op deze site en hen aanmoedigt een account aan te maken.  Samen maken we er een succes van! Dankjewel!