Zorgmedewerkers Carintreggeland houden hun kennis op peil met Allyoucanlearn

Medewerkers van Carintreggeland maken al volop gebruik van de online e-learnings die het platform biedt. Carla Kerkdijk, manager van het Leerhuis vertelt:

“Het Leerhuis zet volop in op het gebruik van de e-learnings, nieuw aanbod wordt gecommuniceerd via intranet, we verwijzen medewerkers met gerichte vragen over bijv. medisch rekenen naar de betreffende module. Alle modules zijn te vinden in onze online catalogus op het intranet, de link brengt je direct naar de juiste plek om in te loggen.

Naast de digitale informatie wordt er bovenal ook persoonlijk verteld over AYCL. Onze trainers bijvoorbeeld noemen het tijdens de trainingen, maar we promoten de modules ook via de aandachtsvelders van verschillende gebieden. Elk team heeft een aandachtsvelder medicatie die via de commissie medicatiebeleid is geattendeerd op de module medicatie veiligheid. Deze aandachtsvelder brengt dit vervolgens weer in binnen de zorgteams.

Ook worden experts binnen de organisatie om inhoudelijk advies over de e-learnings gevraagd. En zij promoten vervolgens deze e-learnings. Een verpleegkundig specialist bijvoorbeeld heeft PR gedaan voor de module palliatieve zorg.

Zo bereiken de modules van AYCL al onze zorgmedewerkers”. 

Benieuwd op welke manier jouw organisatie gebruik kan maken van Allyoucanlearn? Neem gerust contact op met programmamanager Dries Krens via aycl@proven.nl. 

 

Carrint reggeland.jpg