Meer dan 2.000 mensen leren met Allyoucanlearn!

Hoera! De magische grens van 2.000 geregistreerde professionals op Allyoucanlearn is deze zomer bereikt. Een mooie prestatie voor iedereen die Allyoucanlearn een warm hart toedraagt. Bedankt!

Leren wanneer het jou uitkomt

Het is boeiend om te zien dat juist in de zomervakantie zoveel activiteit heeft plaatsgevonden op Allyoucanlearn.eu. Dat laat de meerwaarde van het open leerplatform maar des te meer zien. Leren op een moment dat het jou uitkomt, dus ook tijdens de vakantieperiode en zelfs met tropische temperaturen.

Op naar de 3.000?!

Het aantal mensen dat Allyoucanlearn ontdekt, groeit met de dag. Op het moment van schrijven staat de teller al op zo’n 2.200 geregistreerde cursisten. In de afgelopen maanden hebben ook allerlei designteams stappen gezet.

Nieuwe content

Op korte termijn zullen we jullie attenderen op nieuw geplaatste leermodules, die gratis en voor niks op Allyoucanlearn.eu te volgen gaan zijn. Met nieuwe content in ontwikkeling en een bruisend netwerk van gebruikers, groeit de toegevoegde waarde van Allyoucanlearn. Samen bouwen we aan hét open leerplatform voor en door Zorg en Welzijn.